ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

Тук Ви предлагаме всички оферти за почивки със самолет до Испания На почивка или екскурзия в Испания е истинско преживяване, което би било неповторимо. Слънчеви плажове или безброй много забележителности. Избирате Вие. Резервирайте вашата почивка в Испания – точното място за отдих и спокойствие. Разгледайте най-атрактивните екскурзии предлагани на место по време на почивката Ви в Испания.


Саграда ФамилияМонументална Барселона

По време на тази екскурзия вие ще видите уникалните творения на Антонио Гауди, такива като катедралата Саграда Фамилия и парк Гуел, ще се разходите по Рамбла, готическия квартал и ще получите страхотните впечатления. Никой не е можел да предположи, че изграждането на Саграда Фамилия ще отнеме почти век. Храмът е изпълнен от готически базилики, имащи формата на латински кръст. На всяка от величествените фасади има по четири кули с височина повече от сто метра. Паркът Геул е най-жизнерадосното произведение на Гауди. Всичко в него се рее – и пътечките и мостчетата, и дори пейките изработени от керамична мозайка. На две преки от тук се намира площад Рамбла пълен с блестящи магазинчета, сувенирни дюкянчета, барове и кафенета, които очакват своите посетители по всяко време от денонощието.


Корида в БарселонаКорида в Барселона

Ефектна драма, игра на храброст и смелост, открито противопоставяне на сила и ловкост – какво още може да напълни испанското сърце? От година на година игрите се провеждат под зоркия поглед на многочислена аудитория, съсредоточена и понякога не осъзнаваща, че пред техните очи се извършва древен обичай на жертвоприношение. Коридата е най-красивият двубой между човека и животното, в който човекът трябва да признае равностоен съперник.Светът на ДалиСветът на Дали
Ще посетите къщата музей на художникът Салвадор Дали във Фигерес и замъка Пубол, който геният на сюрреализма подарява на своята голяма любов – Гала. Ще разгледате произведения на Дали, които под въздействието на оптическа илюзия се изменят и приемат други форми. Някои считат Дали за голям мистификатор, а други за най-големият художник. Но всички признават, че той е невероятно интересна и талантлива личност.Рицарски турнир Рицарски турнир

Искате ли за кратко да се пренесете в епохата на Средновековието? Да се почувствате като знатен кабайер или като прекрасна дама на странстващ рицар? Вие ще посетите средновековен замък и ще се насладите на уникално зрелище с истински рицарски борби и атрактивна конна езда пресъздадени по великолепен и автентичен начин. Ще опитате средновековна кухня в древни съдове, а след шоуто ще се позабавлявате под звуците на горещо фламенко в компанията на талантливи местни танцьори.


СевиляСевиля

Севиля е столицата на Андалусия и е един от най-големите и красиви испански градове. Екскурзията продължава цял ден. Автобусът тръгва рано сутринта и преминава през андалуските градове Антекера, Ла Рода, Естепа и Осуна, след което продължава към река Гуадалкивир, където можете да се полюбувате на „Златната кула”. Ще имате възможност да видите световноизвестния катедрален храм от XV век, който е третата по големина готическа катедрала в света, паркът Мария Луис, площад Испания и квартал Санта Круз с неговите неповторими тихи улички.

ГранадаГранада
Градът е известен с много исторически архитектурни паметници наследени от времето на мавританците, както и със забележителности от готическия и ренесансов период. Екскурзията в Гранада продължава цял ден. Автобусът тръгва рано сутринта и по пътя прави кратки почивки. Ще направите пешеходна екскурзия по централната част на града, ще се поразходите до площада на католическите крале Алкайсери, Ъгловият двор. Ще ви остане време и за Кралския параклис. По-късно с автобуса ще се отправите към Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания впечатляващ със съчетанието на дворци и крепостни сгради. От птичи поглед ще се насладите на прекрасната гледка към града, а след това ще имате възможност да посетите и типичния цигански квартал Сакрамонте.

ТанжерТанжер
Почивайки в Южна Испания съвсем близо до бреговете на Северна Африка, не бива да изпускате възможността да стъпите на друг континент, затова непременно се запишете на екскурзия до граничния марокански град Танжер. Очаква ви дълъг и изпълнен с екзотични емоции ден. Екскурзията започва рано сутринта. С автобус ще се отправите далеч на юг, към нос Гибралтар. Ще се качите на ферибот от пристанището Алхесираса и през Гибралтарския пролив ще се отправите към Танжер, откъдето на комфортен автобус ще продължите своето пътешествие. Ще имате възможност да слезете на нос Еспартелот, където отлично се вижда точката, където се сливат Средиземно море и Атлантическия океан. Тук можете да пояздите камила. След това ви очаква пешеходна разходка из града крепост Касбе, която ще ви пренесе в далечното минало. Минавайки по тесните криволичещи улички ще се полюбувате на работата на местните шивачи, майсторите на кожа и ще видите укротили на змии.

Пещерата ДракПещерата Драк
Ще имате възможност да посетите загадъчната пещера Драк, която е известна от доисторическо време. Тук ви очакват неразгадани тайни за пиратски съкровища, удивителен свят на сталактити и сталагмити, уникално представление на звук и светлина в подземно езеро. Влизайки в пещерата, ще бъдете завладяни от красивия интериор, ще посетите световноизвестна ферма за изкуствени перли и ще се запознаете с изкуството на тяхната изработка.Палма де МайоркаПалма
де Майорка и Валдемоса

Палма де Майорка е столицата на острова и е най-красивият град на Балеарския архипелаг. Тук са преплетени историята и културата на много народи и цивилизации. Посещението на град Валдемоса и имението Ла Гранха ще ви помогнат да разберете защо толкова знаменитости избират Майорка за място на своята почивка и си строят тук вили и имения. Ще разберете откъде са черпели вдъхновение Шопен и Жорж Санд, Рубен Дарио и Мигел Унамуно, Асорин и Сантяго Росиньол. Майорка отдавна привлича хора на изкуството и причината за това е преди всичко в неговия благоприятен климат и великолепната природа настройващи за творчество.

Вулкан ТейдеВулкан Тейде
Заповядайте в най-посещаваният резерват в Испания – националният парк Канадес дел Тейде. Това е уникална местност с вулканични пейзажи и развихрящи въображението форми. Величественият връх Тейде с височина 3718 метра се извисява насред отвесни скали, образувани във вулканичното плато с диаметър 17 км. Това е най-високата точка в Испания. По-късно ще посетите и щраусова ферма, където ще ви предложат екологично чисти щраусови яйца и месо не съдържащи холестерол.


Лора ПаркЛора Парк
Представете си зоопарк, ботаническа градина, делфинариум и аквариум на едно място! Добавете и почти 4000 вида папагали и най-големият в света хладилник, който заема 3000 кв.м. от площта на острова заобиколен от вода и в който живеят повече от 200 пингвина. Обещаваме ви, че ще изживеете неповторим ден в този оазис!
Остров Ла ГомераОстров Ла Гомера

На тази екскурзия ви очаква невероятно пътешествие до съседния остров Ла Гомера, разположен южно от Тенерифе. Този тих остров, на който известният мореплавател Христофор Колумб е направил последната си спирка преди откриването на Новия свят, ще ви очарова със зелените си тераси, стръмните горски склонове, невероятните си долини, а също и с националния си резерват Гарахонас.


 ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ © 2011 - 2021